Un program bun cu toate problemele și soluțiile și viziunile incluse, îl are astăzi, doar Igor Dodon, spune Ion Ceban

O echipă puternică! De aceasta se bucură candidatul la alegerile prezidențiale susținut de PSRM, Igor Dodon, scrie edilul Capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook. Ceban a remarcat...

O echipă puternică! De aceasta se bucură candidatul la alegerile prezidențiale susținut de PSRM, Igor Dodon, scrie edilul Capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook. Ceban a remarcat faptul că PSRM, pe parcursul unui an de când este la guvernare, a reușit să facă față provocărilor globale, cum ar fi criza pandemică și economică, seceta sau inundațiile.

„Pe parcursul unui an s-a demonstrat că atunci când există consens între toate instituțiile principale din stat, lucrurile pot fi schimbate atât la nivel de capitală cât și în toată țara. Ceea ce văd, azi este faptul că toți candidații, de dreapta, centru, stânga nu au un program electoral bine pregătit sau chiar de loc aș spune. Un program bun cu toate problemele și soluțiile și viziunile incluse, îl are astăzi, doar Igor Dodon, pe fiecare domeniu în parte, pe fiecare raion sau localitate. Cetățenii nu-i împărțim în ai noștri sau ai voștri. Noi suntem cetățenii acestei țări și noi alegem în continuare stabilitate, dezvoltare și modernizare”, a scris Ceban.

In this article