Un patruped a depistat țigări de contrabandă în mașina unui român

Patrupedul Vert din cadrul Serviciului Vamal a depistat un lot de țigări de contrabandă în automobilul unui cetățean român. Funcționarii postului vamal Costești au oprit automobilul de model...

Patrupedul Vert din cadrul Serviciului Vamal a depistat un lot de țigări de contrabandă în automobilul unui cetățean român.

Funcționarii postului vamal Costești au oprit automobilul de model Volkswagen Golf, ce se deplasa din România spre Republica Moldova, condus de un cetățean român.

În baza analizei de risc, funcționarii vamali au dispus efectuarea controlului fizic detaliat în comun cu inspectorul Centrului Chinologic și patrupedul Vert.

Patrupedul specializat pe depistarea țigărilor a semnalizat spre tavanul, torpedoul și portbagajul mijlocului de transport, iar în rezultat, au fost depistate în aceste locuri, nedeclarate și tăinuite 710 pachete de țigări fără timbru de acciz al R. Moldova.

Țigările și mijlocul de transport au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar investigațiile pe caz continuă.

In this article