Un ofițer american ucis la Pentagon, altul rănit grav în Marea Britanie

Un ofițer american ucis la Pentagon, altul rănit grav în Marea Britanie, nu departe de sediul Government Communication Headquarters (GCHQ). Un ofițer a fost găsit mort într-o parcare...

Un ofițer american ucis la Pentagon, altul rănit grav în Marea Britanie, nu departe de sediul Government Communication Headquarters (GCHQ).

Un ofițer a fost găsit mort într-o parcare a Pentagonului, iar moartea suspectă este subiectul unei anchete în curs.

Secretarul de presă al Pentagonului, generalul Pat Ryder, a declarat că ofițerul a fost găsit decedat în vehicul, în parcarea de nord a Pentagonului, potrivit americanmilitarynews.com.

Un ofițer american ucis la Pentagon

Ryder a declarat că ofițerul a fost descoperit de poliția de la Pentagon care a răspuns la „un apel ce solicita o verificare a sănătății unui membru al serviciului militar”.

O investigație asupra incidentului este în desfășurare, iar numele ofițerului și cauza morții nu au fost dezvăluite.

Serviciile medicale de urgență au răspuns la fața locului și au confirmat că membrul serviciului era mort.

Spion american detașat în Marea Britanie, rănit grav

Un spion american detașat la Government Communication Headquarters (GCHQ) în Marea Britanie a fost înjunghiat de un presupus terorist la doar trei mile de sediul departamentului din Cheltenham

Femeia lucra pentru serviciile de informații americane și a fost atacată cu un cuțit într-un presupus atac terorist în fața unui centru de agrement din Cheltenham.

Se spune că victima stătea în mașină în parcarea centrului de agrement, când agresorul a înjunghiat-o, potrivit dailymail.co.uk.

Grav rănită, ea a reușit să ajungă la centrul sportiv, cerând ajutor.

Victima se află în stare stabilă în spital în urma intervenției chirurgicale.

Identitatea femeii nu a fost dezvăluită, dar Mail a aflat că este un spion american detașat la sediul de comunicații guvernamentale, care era doar la trei mile distanță.

Natura muncii ei nu a fost dezvăluită, dar GCHQ are o relație de colaborare cu echivalentul său din SUA, Agenția de Securitate Națională.

sursa

In this article