Un nou teren întors de Primăria Chişinău în proprietatea municipalităţii. Ion Ceban: Cum au fost luate aceste terenuri anterior? Este o altă întrebare rușinoasă pentru fostele administrații

Terenul pe care era amplasată o parcare particulară sub podul din str. Albișoara, intersecție cu str. Ismail, a fost întors municipalității, după ce actele de arendă au expirat....

Terenul pe care era amplasată o parcare particulară sub podul din str. Albișoara, intersecție cu str. Ismail, a fost întors municipalității, după ce actele de arendă au expirat.

Acolo va fi o parcare publică, iar pe viitor Primăria Chişinău îşi propune să amenajeze terenul, în contextul în care și podul din str. M. Viteazul urmează să fie reparat.

,,Cum au fost luate aceste terenuri anterior? Este o altă întrebare rușinoasă pentru fostele administrații”, a ţinut să remarce pe pagina sa de facebook, primarul general, Ion Ceban.

Amintim că în ultimii doi ani Primăria Chişinău a reîntors în proprietatea municipalităţii mai multe terenuri şi instituţii de învăţământ, acaparate anterior într-un mod dubios.

 

 

 

 

 

 

 

In this article