Un nou semafor a fost instalat pe strada Bogdan Voievod

Un nou semafor a fost instalat pe strada Bogdan Voievod, în preajma sensului giratoriu de la intersecția unor importante artere din sectorul Râșcani – Kiev, Moscova și Alecu...

Un nou semafor a fost instalat pe strada Bogdan Voievod, în preajma sensului giratoriu de la intersecția unor importante artere din sectorul Râșcani – Kiev, Moscova și Alecu Russo.

„Acţiunea vine ca urmare a reamplasării trecerii de pietoni din zonă, care din cauza fluxului mare de pietoni, crea ambuteiaje. Proiectul a presupus coborârea bordurilor la nivelul drumului, montarea parapetul de protecție, instalarea semaforul pietonal, montarea indicatoarelor rutiere şi aplicarea marcajului rutier la noua trecere de pietoni. Ulterior, şi stația de așteptare spre direcția Centru va fi strămutată la o distanță corespunzătoare normativelor”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe rețelele sociale.

Amintim, acțiuni similare au fost organizate în 2023 pe strada Kiev, în apropierea aceluiași sens giratoriu, iar în perspectivă, se examinează și reconfigurarea trecerii de pietoni de pe bd. Moscova.

IMG_0051

In this article