Un nou scuar este în proces de reabilitare în sectorul Rîşcani. Ion Ceban: În curând, zona din strada Ivan Zaikin va recăpăta un suflu nou, pentru confortul cetățenilor

Spațiul verde din strada Ivan Zaikin din sectorul Rîșcani, este în proces de reabilitare. Despre acest lucru a scris primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook....

Spațiul verde din strada Ivan Zaikin din sectorul Rîșcani, este în proces de reabilitare. Despre acest lucru a scris primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.

,,În prezent, se efectuează lucrări de betonare a peretelui de sprijin, amenajare a trotuarelor și instalarea iluminatului și mobilierului urban. Ulterior va fi amenajat şi spațiul verde. În curând, zona va recăpăta un suflu nou, pentru confortul cetățenilor”, a menţionat edilul capitalei.

Amintim că în prezent în sectorul Rîşcani sunt în proces de reabilitare mai multe obiective şi spaţii verzi: Aleea din bd. Gr. Vieru, Scuarul ,,Răzeşilor”, Scuarul din str. N. Dimo ,,Şipca”. Reparată este şi trecerea subterană de la Circ dar şi gardul de pe bd. Moscova.

In this article