Un nou lot de produse destinate complexului pentru copii aflați în situații de stradă

Primăria Chișinău a achiziționat un nou lot de produse de primă necesitate destinat Complexului de servicii sociale pentru copii în situații de stradă, instituție aflată în subordinea Direcției...

Primăria Chișinău a achiziționat un nou lot de produse de primă necesitate destinat Complexului de servicii sociale pentru copii în situații de stradă, instituție aflată în subordinea Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, cu suportul UNICEF Moldova.

Lotul este destinat pentru 30 de copii și conține produse igienice personale, precum șampon, gel de duș, săpun, foarfece pentru unghii, periuță și pastă de dinți, deodorant spray, dezinfectant, șervețele etc.

Totodată, serviciile municipale de profil continuă asigurarea suportului în dezvoltarea echipei mobile pentru copii în situații de stradă, care efectuează razii pe teritoriul municipiului Chișinău, în rezultatul cărora sunt identificați minorii.

Complexul de servicii sociale pentru copii în situații de stradă, situat pe strada Miron Costin, este prevăzut cu două săli separate, pentru fete și băieți, dotate cu mobilier necesar, fiind disponibil 24/24 de ore.

Acțiunile au loc în cadrul Memorandumului de înțelegere încheiat între Primăria Chișinău și UNICEF Moldova, ce prevede acordarea asistenței tehnice pentru realizarea drepturilor copiilor și adolescenților din municipiul Chișinău.

In this article