Un nou grup de moldoveni evacuați din Liban aterizează pe Aeroportul Chișinău

Un nou grup format din 9 cetățeni moldoveni evacuați din Liban a sosit astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu o cursă aeriană din Polonia. Aceasta reprezintă o continuare...

Un nou grup format din 9 cetățeni moldoveni evacuați din Liban a sosit astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu o cursă aeriană din Polonia. Aceasta reprezintă o continuare a eforturilor de repatriere a conaționalilor din zone afectate.

Până în prezent, un total de 38 de cetățeni moldoveni au ajuns în siguranță în Republica Moldova, grație coordonării eficiente a Ministerului Afacerilor Externe și a altor parteneri instituționali. Aceste operațiuni au beneficiat de suportul Ucrainei, Serbiei și al Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM), care au contribuit la asigurarea transportului și a siguranței evacuaților.

Autoritățile moldovenești continuă să monitorizeze situația din Liban și să colaboreze cu partenerii internaționali pentru a asigura repatrierea în siguranță a tuturor cetățenilor care doresc să se întoarcă acasă.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article