Un mort și 60 de răniți, în urma unei busculade la un meci de fotbal dintre Irak și Oman, în Cupa Națiunilor Golfului Citeşte întreaga ştire: Un mort și 60 de răniți, în urma unei busculade la un meci de fotbal dintre Irak și Oman, în Cupa Națiunilor Golfului

Incidentul a avut loc, joi, înaintea meciului de fotbal dintre cele două țări, în orașul irakian Basra, a informat agenția de presă de stat INA, potrivit CNN. Busculada...

Incidentul a avut loc, joi, înaintea meciului de fotbal dintre cele două țări, în orașul irakian Basra, a informat agenția de presă de stat INA, potrivit CNN.

Busculada a avut loc lângă stadionul Jazaa Al Nakhla, unde Irakul și Omanul urmau să joace în finala Cupei Națiunilor Golfului.

 

 

Busculada a avut loc lângă stadionul Jazaa Al Nakhla, unde Irakul și Omanul urmau să joace în finala Cupei Golfului Arabiei.

După incident, Ministerul de Interne al Irakului a spus că porțile stadionului sunt acum „închis” și că spectatorii nu mai vor mai avea voie să intre, a raportat agenția de presă irakiană.

Poliția irakiană le-a cerut celor care nu dețin bilete să nu mai vină la stadion pentru a evita aglomerația, a spus INA.

Este pentru prima dată când Irakul găzduiește Cupa Golfului din 1979, când a avut loc în capitala Bagdad. De această dată, turneul se desfășoară în orașul-port sudic Basra, cu echipe din Arabia Saudită, Oman, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Qatar, Bahrain și Yemen.

In this article