Un lider PAS spune că statul mai are în rezervă vreo 115 milioane lei și Guvernul trebuie să îi aloce pentru alegeri (VIDEO)

Secretarul general al PAS, Andrei Spînu, numit de către jurnaliștii de la RISE Moldova “secretarul offshore” pentru milioanele ascunse în companii offshore, cere ca toți banii din rezerva...

Secretarul general al PAS, Andrei Spînu, numit de către jurnaliștii de la RISE Moldova “secretarul offshore” pentru milioanele ascunse în companii offshore, cere ca toți banii din rezerva de stat să fie alocați pentru alegeri parlamentare anticipate. Despre aceasta Spînu a declarat la un post privat de televiziune.“Eu nu cred că trebuie să vorbim de lipsa banilor. În două surse pe care le are Guvernul la momentul actual sunt Fondul de rezervă a Guvernului și Fondul de intervenție a Guvernului, vom vedea sunt disponibile aproximativ 110-115 milioane de lei, care pot fi alocați pentru organizarea acestor alegeri”, a declarat Spînu.Experții în domeniul economic bat alarma și spun că este inadmisibil ca toți banii din Fondul de rezervă a Guvernului și Fondul de intervenție să fie golite. Asta pentru că în caz de urgență, de calamitate naturală sau alte necesități stringente, statul nu va fi în stare să intervină și să ajute cetățenii.
In this article