Un Lexus RX 300 vandalizat cu acid în Telecentru: Poliția caută martori

Un nou caz de vandalism cu acid a avut loc în cartierul Telecentru, în noaptea de 3 spre 4 iulie. În acest context, poliția caută martori și orice...

Un nou caz de vandalism cu acid a avut loc în cartierul Telecentru, în noaptea de 3 spre 4 iulie. În acest context, poliția caută martori și orice informație prețioasă va fi recompensată.

Un Lexus RX 300 de a doua generație a fost afectat, acidul fiind vărsat haotic peste întreaga caroserie, inclusiv geamuri și blocuri optice. Femeia care a făcut public acest caz nu crede că incidentul ar fi rezultat dintr-un conflict anterior.

Poliția Capitalei a confirmat că incidentul a fost înregistrat. Apelul a venit de la adresa strada Valea Dicescu 88. Proprietarul mașinii, aflat temporar în afara țării, urmează să depună o plângere la reîntoarcere, după care va începe o anchetă.

Un incident similar a avut loc în octombrie 2023, când o Skoda din sectorul Rîșcani a fost afectată de acid. Proprietarul, Mihail Tutunaru, a comentat la noul caz, menționând că până acum nu s-a găsit răufăcătorul și a recomandat o expertiză independentă. „Polițiștii dau din umeri, prejudiciul este de 111.000 de lei”, a declarat acesta.

 

In this article