Un leton de 60 de ani, căutat de INTERPOL pentru escrocherie, a fost reținut la PTF Palanca

Un cetățean al Letoniei, dat în căutare internațională prin INTERPOL de autoritățile țării sale, a fost identificat de polițiștii de frontieră moldoveni în fluxul de călători de la...

Un cetățean al Letoniei, dat în căutare internațională prin INTERPOL de autoritățile țării sale, a fost identificat de polițiștii de frontieră moldoveni în fluxul de călători de la punctul de trecere a frontierei de stat Palanca. Cetățeanul străin a fost reținut luni de oamenii legii și a fost transmis sub arest la Penitenciarul nr. 13 pentru ulterioara extrădare a acestuia.

Polițiștii de frontieră au reținut luni un cetățean al Letoniei care în baza de date INTERPOL figura cu arest și extrădare autorităților letone. Străinul a fost identificat luni, 3 octombrie 2022, în punctul de trecere a frontierei Palanca.

La linia de control cetățeanul Letoniei, un bărbat de 60 de ani, s-a prezentat la volanul mașinii personale.

Consemnul internațional pe numele său a apărut în momentul în care funcționarii de la poliția de frontieră au început să efectueze formalitățile de control pentru traversarea frontierei. În baza de date cetățeanul figura ca dat în urmărire internațională de către BNC INTERPOL Riga, Letonia, pentru escrocherie.

Bărbatul a fost reținut și transmis sub arest la Penitenciarul nr.13 din Chișinău, până la luarea unei decizii.

 

In this article