Un joc stupid! Maria Ciobanu, indignată de decizia PAS de a nu vota Guvernul Nataliei Gavriliță

Deputatul Platformei DA, Maria Ciobanu, dezaprobă decizia PAS a de nu susține propriul Guvern în frunte cu Natalia Gavriliță. Despre aceasta parlamentarul a scris pe pagina sa de...

Deputatul Platformei DA, Maria Ciobanu, dezaprobă decizia PAS a de nu susține propriul Guvern în frunte cu Natalia Gavriliță. Despre aceasta parlamentarul a scris pe pagina sa de Facebook.

“Jocul politic “De-a Guvernul” este unul stupid, care pe mine mă pune în dificultate”, spune Ciobanu.

Totodată, parlamentarul se întreabă dacă Republica Moldova chiar are nevoie de alegeri parlamentare anticipate, în situația în care există riscul ca viitoarea legislatură să fie și mai “putredă”.

„Toate sondajele: și cele măsluite, și cele care operează cu ghicitul în bobi, și cele bazate pe măsurări veridice arată că în viitorul Parlament își va mări numărul mandatelor PAS, dar nu ca să aibă o majoritate, va scădea numărul mandatelor PSRM, dar vor accede partidul lui Renato Usatâi și al penalului fugar Șor. Mă întreb și vă întreb pe Dvs., votanții mei: va fi mai puțin putredă viitoarea legislatură parlamentară?”, a conchis Maria Ciobanu.

In this article