Un fruntaș PPDA o acuză pe Maia Sandu că “își atacă fratele”

Fruntașii Platformei DA se războiesc, pe Facebook, cu fostul premier Ion Sturza, care s-a arătat, în mai multe postări, deranjat de atacurile la adresa liderei PAS, Maia Sandu....

Fruntașii Platformei DA se războiesc, pe Facebook, cu fostul premier Ion Sturza, care s-a arătat, în mai multe postări, deranjat de atacurile la adresa liderei PAS, Maia Sandu.

“Ceea ce nu înțelegi dumneata e că pe Facebook e un război nemilos între oameni care mai ieri trăgeau împreună greul schimbărilor. Sunt și de la Platformă, sunt și de la PAS. Sunt și doar de la Blocul ACUM creat la insistența lui Năstase și abandonat de preferata Dvs”, scrie jurnalistul Nicolae Josan, unul din liderii Platformei DA, într-un comentariu pe Facebook.

În același comentariu, Josan susține că cei de la PAS au pornit “războiul fratricid” cu PPDA și că tirajează minciuni pe rețelele de socializare.

“Nu-i număr, nu-i apăr pe unii și să-i dojenesc pe alții. Pe Năstase l-am văzut făcând apeluri la unitate. Cine a pornit acest război fratricid? Cine apelează disperat la ”influenceri” să găsească vinovatul de pe-acum, înțelegând că atacându-ți fratele, spunând minciuni fără să roșești, ai și pierdut deja? Nu Năstase e acela care vă atacă favoritul. Nu vedeți că țara asta e măcinată de partide care cumpără sărăcia?

Azi am citit că mai multe persoane de la PAS din Cimișlia au părăsit partidul. Sper să nu-l învinuiți pe Năstase de acest lucru. Deși nu m-aș mira deloc dacă ați face-o”, mai scrie Nicolae Josan.

In this article