Un fost jucător al Spartak a fost arestat cu 115 kg de cocaină

Fostul fotbalist al echipei Spartak Moscova, Dusan Petkovic, a fost arestat la Amsterdam, fiind suspectat de fabricare și distribuire ilegală de droguri. Acest lucru a fost raportat de...

Fostul fotbalist al echipei Spartak Moscova, Dusan Petkovic, a fost arestat la Amsterdam, fiind suspectat de fabricare și distribuire ilegală de droguri. Acest lucru a fost raportat de portalul sârb Mondo.

Alte șapte persoane au fost arestate împreună cu Petkovic. De la deținuți au fost confiscate aproximativ 115 kg de cocaină. Operațiunea a fost organizată de agențiile de aplicare a legii din Serbia, Belgia, Olanda, Europol și Eurojust, relatează rbc.ru.

După cum s-a precizat, suspecții fac parte dintr-o grupare infracțională care a organizat transportul de cocaină din America de Sud în Europa prin portul olandez Rotterdam. Mai mult de 100 kg de droguri erau ascunse în 22 de plăci de beton.

Deținuții intenționau să o transporte la Londra via Arlon (Belgia) și Trier (Germania) pentru a o vinde ulterior.

Petkovic a jucat 12 meciuri (2 goluri) pentru Spartak în 2004. În 2006-2007, a jucat zece meciuri pentru Saturn Ramenskiy. A mai jucat la cluburile spaniole Mallorca, Wolfsburg și Nurnberg (toate din Germania).

În perioada 2000-2004, a jucat șapte meciuri pentru echipa națională a Iugoslaviei/Serbiei și Muntenegrului, în care a marcat un gol.

Este fiul lui Ilja Petkovic, un renumit antrenor și fotbalist sârb. Sub îndrumarea tatălui său, Dusan a debutat în echipa națională.

Ilija Petkovic a antrenat Serbia și Muntenegru la Cupa Mondială din 2006, când l-a adus și pe fiul său. Dar Dusan a fost nevoit să părăsească curând echipa națională din cauza criticilor aduse tatălui său.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

In this article