Un escroc moldovean a furat nouă milioane de ruble de la un pensionar

La Moscova, un complice al escrocilor telefonici a fost reținut de poliție, fiind implicat în furtul a 9 milioane de ruble de la un pensionar. Victima, un bărbat...

La Moscova, un complice al escrocilor telefonici a fost reținut de poliție, fiind implicat în furtul a 9 milioane de ruble de la un pensionar. Victima, un bărbat de 65 de ani din capitala Rusiei, a depus o plângere la autoritățile de drept, povestind că, timp de o lună, a discutat cu persoane necunoscute care, sub pretextul unor investiții profitabile, i-au furat toate economiile.

În urma unei reclame despre o oportunitate de investiție, bărbatul a trimis o cerere pentru a fi contactat. A fost sunat de un presupus angajat al unei firme afiliate unei mari companii de investiții și invitat la birou. După întâlnire, el a decis să deschidă un cont de brokeraj.

Pe parcursul lunii, pensionarul a transferat sume considerabile de bani, dar atunci când a încercat să retragă fondurile, a descoperit că aplicația de investiții nu permitea acest lucru, iar consultantul nu răspundea la apeluri.

Amintindu-și de adresa biroului „brokerilor”, bărbatul s-a adresat poliției. Aceasta a reușit să-l rețină pe suspect, un cetățean moldovean de 23 de ani, care a fost implicat în această schemă de înșelătorie.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article