Un elev din Râbnița a lansat alerte false cu bombă

Gluma unui elev dintr-un liceu din Râbnița s-ar putea transforma într-un dosar penal. Acesta a expediat mesaje la administrația de stat cu amenințări de dispozitive explozive ascunse prin...

Gluma unui elev dintr-un liceu din Râbnița s-ar putea transforma într-un dosar penal. Acesta a expediat mesaje la administrația de stat cu amenințări de dispozitive explozive ascunse prin instituțiile de învățământ din zonă.

Potrivit presei din stânga Nistrului, un elev a decis să-i treacă pe toți ceilalți la învățământul online, iar pentru a face acest lucru, el a trimis mai multe mesaje pe adresa de e-mail a administrației de stat, susținând că în școlile din oraș sunt ascunse dispozitive explozive.

Mai mult, el a făcut acest lucru nu o singură dată, iar când elevii erau evacuați din instituțiile de învățământ, băiatul filma tot procesul.

Oamenii legii l-au identificat la scurt timp. Acesta s-a dovedit a fi un elev dintr-un liceu din localitate.

În prezent se studiază toate circumstanțele. Se ia în considerare posibilitatea deschiderii unui dosar penal. În plus, părinții adolescentului ar putea fi trași la răspundere administrativă.

In this article