Un deputat democrat divulgă detalii din interiorul coaliției

Deputatul democrat, Eugeniu Nichiforciuc, a dezvăluit că la crearea coaliției de guvernare s-a discutat și despre alegerile prezidențiale, transmite BreakingNews.MD cu referire la curentul.md „Evident că se discută despre...

Deputatul democrat, Eugeniu Nichiforciuc, a dezvăluit că la crearea coaliției de guvernare s-a discutat și despre alegerile prezidențiale, transmite BreakingNews.MD cu referire la curentul.md

„Evident că se discută despre prezidențiale, este anul lor. Discută toți și la toate nivelurile, inclusiv și la negocierile care au avut loc”, a precizat democratul în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Fiind întrebat dacă PDM va avea propriul candidat la prezidențiale, Eugeniu Nichiforciuc a spus că este o decizie importantă care va fi luată de către partid.

„Dacă vreți să vă spun de atmosfera la zi, a echipei partidului, atunci vă spun cu fermitate că echipa dorește ca PDM să aibă candidat propriu la prezidențiale. Urmează să vedem cum vor evolua lucrurile, care va fi situația, care vor fi beneficiile implicării în campanie, după care vom lua o decizie finală”, a spus el.

Fiind întrebat dacă PSRM le-a cerut să-i susțină la prezidențiale, democratul a spus: „e logic dacă sunt într-o coaliție, ca partidele să se susțină reciproc”. „Poate fi vorba de turul II, unde candidatul PDM să susțină PSRM. Metodele de susținere sunt diferite. Au fost discuții generale, care au avut drept scop câștigarea alegerilor prezidențiale, de către candidatul PDM ori PSRM”, a mai spus democratul.

In this article