Un cuplu, atacat de un bărbat agresiv, pe o stradă din Chișinău

Clipe de panică pentru un cuplu care se deplasau cu mașina prin centrul capitalei. Aceștia au fost atacați de un bărbat, care ținea numaidecât să-l ia la pumni...

Clipe de panică pentru un cuplu care se deplasau cu mașina prin centrul capitalei. Aceștia au fost atacați de un bărbat, care ținea numaidecât să-l ia la pumni pe șoferul din mașină.

Despre caz a relatat chiar soția acestuia pe o rețea de socializare. Potrivit ei, în timp ce se deplasa cu soțul ei cu mașina, ar fi observat cum într-un alt automobil, un bărbat bate crunt o femeie. Prin urmare, aceștia ar fi oprit și l-ar fi mustrat pe bărbat, spunându-i că nu este normal să pălmuiască victima. Atunci, suspectul și-a direcționat toată agresiunea pe cei aflați în mașină. În imaginile filmate de la fața locului se poate vedea că bărbatul aleargă din urma mașinii și-i cere șoferului să iasă din mașină pentru a clarifica neînțelegerile.

Între timp, soția șoferului a sunat la poliție, iar la scurt timp, suspectul a fost încătușat la o stație PECO. Pe acest caz a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

In this article