Un copac uscat a căzut peste un teren de joacă din Chișinău

În sectorul Râșcani din capitală, un copac uscat a căzut peste un teren de joacă. Imaginile au fost distribuite pe internet. Pentru NewsMaker, reprezentanții întreprinderii Spații Verzi au...

În sectorul Râșcani din capitală, un copac uscat a căzut peste un teren de joacă. Imaginile au fost distribuite pe internet. Pentru NewsMaker, reprezentanții întreprinderii Spații Verzi au confirmat incidentul. Potrivit întreprinderii municipale, cazul a avut loc din cauza temperaturilor ridicate și ieșirii la suprafață a sistemului radicular al copacului. Întreprinderea a mai precizat că, în momentul căderii arborelui, pe terenul de joacă nu s-a aflat nici un copil. 

Pe 23 iulie, pe Telegram au fost distribuite imagini cu un copac uscat care a căzut pe teritoriul unui teren de joacă din sectorul Râșcani al Chișinăului.

Pentru NewsMaker, purtătorul de cuvânt al întreprinderii municipale „Asociația de Gospodărire a Spațiilor verzi” Victor Nichituș a confirmat incidentul și că arborele era uscat. El a mai spus că Spațiile Verzi s-au sesizat imediat și că situația a avut loc din cauza temperaturilor ridicate și ieșirii la suprafață a sistemului radicular. Potrivit reprezentantului întreprinderii, asemenea situații pot avea loc pe timp de caniculă. În același timp, el a adăugat că pe terenul de joacă nu s-a aflat nici un copil în momentul căderii copacului.

FOTO Un copac uscat a căzut peste un teren de joacă din Chișinău. Ce spune întreprinderea „Spații Verzi”
In this article