Un cioban zidit în ciment după ce s-a revoltat împotriva patronului său

Un incident șocant a avut loc într-o localitate din județul Bacău, unde un cioban a fost torturat de patronul său și un vecin. Bărbatul, în vârstă de 33...

Un incident șocant a avut loc într-o localitate din județul Bacău, unde un cioban a fost torturat de patronul său și un vecin. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost zidit în ciment după ce s-a revoltat împotriva patronului său. Potrivit Antena 3 CNN, incidentul s-a petrecut în comuna Motoșeni.

După o ceartă cu patronul său, proprietarul stânei și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care ciobanul îngrijea animalele. În urma disputei, patronul a apelat la ajutorul unui vecin, iar cei doi l-au luat cu forța pe cioban și l-au dus în grajd.

Acolo, i-au băgat picioarele în două găleți pline cu ciment, amenințându-l că îl vor ține acolo până ce cimentul se va întări.

Când ciobanul a încercat să fugă și să se salveze, agresorii l-au luat la bătaie. În cele din urmă, autoritățile au intervenit, iar mascații au descins la fața locului. Unul dintre agresori a încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști, imobilizat și încătușat.

Anchetatorii au ridicat o serie de probe de la locul faptei, care demonstrează tortura la care a fost supus ciobanul. Agresorii au fost reținuți de poliție și sunt în prezent sub investigație pentru faptele lor.

Acest caz revoltător scoate în evidență brutalitatea la care pot fi supuși angajații în unele medii de lucru și subliniază necesitatea unor măsuri stricte de protecție a muncii și a drepturilor angajaților.

Sursa

In this article