Un camion plin cu semințe de floarea-soarelui s-a răsturnat la Bălți

Șoferul unui camion a rămas blocat în cabina mijlocului de transport după ce acesta s-a inversat. Acesta a fost descarcerat de salvatorii din nordul R. Moldova și transportat...

Șoferul unui camion a rămas blocat în cabina mijlocului de transport după ce acesta s-a inversat. Acesta a fost descarcerat de salvatorii din nordul R. Moldova și transportat ulterior la spitalul din Bălți.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 15 aprilie curent, salvatorii din nordul țării au descarcerat o persoană în urma unui accident rutier produs la periferia orașului Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat al ora 19:56. S-a stabilit că un camion de model MAN TGA s-a inversat în timpul deplasării, iar conducătorul auto a rămas blocat în cabina TIR-ului.

La fața locului, în mod de urgență au intervenit angajații Direcției Regionale Căutare Salvare nr. 2 a IGSU. Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a primit diverse traumatisme. Ulterior, acesta în stare conștientă a fost preluat de echipa de medici și transportat la spitalul municipal din Bălți.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de către organele de drept.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 62 situații de risc.

Video: Facebook/Nordnews/IGSU; Foto: IGSU

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
In this article