Un biciclist, lovit de un automobil lângă Trușeni: La volan se afla un polițist

Un biciclist în vârstă de 40 de ani a fost tamponat de un automobil la volanul căruia se afla un polițist, în data de 31 mai 2023, în...

Un biciclist în vârstă de 40 de ani a fost tamponat de un automobil la volanul căruia se afla un polițist, în data de 31 mai 2023, în jurul orei 18:20, în apropiere de comuna Trușeni, municipiul Chișinău.

Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei, a comunicat că, în urma cercetării la fața locului, de către angajații Secției documentare accidente rutiere a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, s-a stabilit că șoferul unui automobil Renault, în vârstă de 37 de ani, a lovit unui biciclist de 40 de ani.

Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, unde i s-au prelevat probe biologice.

Șoferul s-a dovedit a fi un angajat al Inspectoratului de Poliție Strășeni. Solicitată de Știri.md, Mariana Didenco, ofițer de presă al IP Strășeni, ne-a comunicat că polițistul se afla în afara orelor de serviciu. În seara zilei de 31 mai, polițistul a informat conducerea Inspectoratului precum că a produs un accident rutier.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar pe numele șoferului s-a deschis o anchetă de serviciu.

De la începutul anului au avut loc mai multe accidente cu implicarea bicicliștilor, unele soldate cu persoane traumatizate, iar altele – cu decese.

In this article