Un bătrân, găsit mort pe teritoriul unui spital din Capitală

Un caz tragic s-a produs în această dimineață, 18 decembrie, la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. A fost depistat cadavrul unui pensionar care, preliminar, ar fi căzut în...

Un caz tragic s-a produs în această dimineață, 18 decembrie, la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. A fost depistat cadavrul unui pensionar care, preliminar, ar fi căzut în gol de la etajul patru al instituției.

Potrivit șefului Serviciului de Presă, Natalia Stati, tragedia s-a produs astăzi, 18 decembrie, în jurul orei 06:15, pe strada A. Russo din Capitală.

Pe teritoriul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” a fost depistat un cadavru. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

În cadrul documentării, oamenii legii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 76 de ani, internat în instituția medicală respectivă. Preliminar, s-a stabilit că acesta a căzut de la etajul patru al spitalului.

În urma examinării cadavrului de către medicul legist, careva semne de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article