Un bărbatul a încercat să-și omoare fosta soție, iar apoi să se sinucidă

Un bărbat a vrut să-și pună capăt zilelor, după ce a încercat să-și omoare fosta soție. Cazul a avut loc recent, în orașul Grigoriopol. După divorțul oficial, individul...

Un bărbat a vrut să-și pună capăt zilelor, după ce a încercat să-și omoare fosta soție.

Cazul a avut loc recent, în orașul Grigoriopol. După divorțul oficial, individul a continuat să locuiască în casa fostei sale soții. Din mai 2020, femeia a apelat în repetate rânduri la oamenii legii cu privire la scandalurile pe care le-a provocat fostul ei soț. Pentru insulte și bătăi, bărbatul a fost adus de trei ori în responsabilitatea administrativă.

În noaptea de 7 octombrie, individul, în timp ce era în stare de ebrietate în timpul unui alt conflict,  a încercat să-i taie gâtul fostei soții. După ce femeia a căzut însângerată pe podea, bărbatul s-a înjunghiat cu un cuțit. Tragedia a fost evitată de vecinii care au fugit la strigătul victimei. Aceștia au chemat poliția și medicii de pe ambulanță. Femeia împreună cu fostul soț au fost imediat preluați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În aceeași zi, suspectul a fugit de la unitatea medicală și a  reușit să se ascundă de oamenii legii timp de o lună. Pe 13 noiembrie suspectul a fost reținut. În timpul interogatoriului, bărbatul și-a explicat comportamentul prin faptul că a vrut să moară cu fosta soție în aceeași zi – să o omoare mai întâi, apoi pe el însuși.

Ulterior, învinuitului i s-a atribuit un examen psihiatric criminalistic și sunt luate în considerare alte motive pentru infracțiunea comisă de acesta. Cercetarea dosarului penal continuă.

In this article