Un bărbat și-a ucis cu brutalitate soția, apoi i-a ascuns corpul în parc din Paris

Un bărbat a recunoscut că și-a ucis cu brutalitate soția, apoi i-a tăiat capul și i-a tranșat corpul. Mai multe părți din corpul femeii au fost găsite în...

Un bărbat a recunoscut că și-a ucis cu brutalitate soția, apoi i-a tăiat capul și i-a tranșat corpul.

Mai multe părți din corpul femeii au fost găsite în pungi de plastic, într-un parc popular din nord-estul Parisului, transmite breakingnews.md cu referire la stirileprotv.ro.

Părțile corpului Assiei Matoug au fost găsite în parcul istoric Buttes-Chaumont, considerat „unul dintre cele mai frumoase parcuri din Paris”, Franța, scrie Daily Star.

Yousef Matoug, soțul femeii, a mărturisit acum, la mai bine de două săptămâni la comiterea crimei, că și-a ucis soția, apoi a încercat să ascundă bucățile din corp în parcul Buttes-Chaumont.

Assia, mamă a trei copii din Montreuil, în nord-estul capitalei franceze, a fost dată dispărută pe 6 februarie, iar telefonul femeii era închis.

După o săptămână, pe 13 februarie, grădinarii din parc au făcut descoperirea macabră a pelvisului femeii, ascuns într-o pungă de plastic, care fusese aruncată într-un coș de gunoi.

Ulterior, polițiștii sosiți la fața locului au descoperit alte părți umane, în pungi de plastic, printre care și capul victimei, relatează BFMTV, conform Știrile ProTV.ro.

Procurorul de caz a declarat că rămășițele au fost găsite lângă o șină de cale ferată scoasă din uz, într-o zonă închisă pentru public.

Criminaliștii au analizat întreaga zonă, de 25 de hectare, care a fost încercuită. De asemenea, au fost analizate și imaginile de pe camerele de supraveghere de pe străzile adiacente.

In this article