Un bărbat și-a bătut fosta angajatoare pentru că și-a pierdut buletinul

Un bărbat din Drochia a fost condamnat la o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 30.000 de lei, după ce acum doi ani a pătruns în...

Un bărbat din Drochia a fost condamnat la o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 30.000 de lei, după ce acum doi ani a pătruns în casa fostei angajatoare pe care a snopit-o în bătaie.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în seara zilei de 28 octombrie 2021, când inculpatul, fiind în stare de ebrietate, a pătruns în gospodăria unei consătene. Femeia a încercat să-l dea afară din casă, însă individul a opus rezistență și i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Ulterior, bărbatul a părăsit casa, însă a fost reținut la scurt timp de polițiști, transmite breakingnews.md cu referire la Deschide.md.

Fiind audiat, acesta și-a recunoscut vina. El a declarat că a fost anterior angajat la femeie pentru a efectua diverse lucrări. În acea seară, după ce a consumat băuturi alcoolice, a observat că îi lipsește buletinul de identitate. În acest sens, bărbatul a decis să meargă la victimă pentru a-și ridica actul.

Deși, prin decizia instanței, bărbatul a fost condamnat la pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 30.000 de lei, acesta a fost amnistiat și liberat de la executarea pedepsei.

Sentinţa poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

In this article