Un bărbat, omorât în bătaie a fost dezbrăcat și aruncat într-o casă părăsită: Ar fi fost în conflict mai vechi cu suspectul

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost ucis în bătaie și lăsat să zacă într-o casă părăsită din localitatea Parcova, raionul Edineț. Potrivit poliției, a...

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost ucis în bătaie și lăsat să zacă într-o casă părăsită din localitatea Parcova, raionul Edineț.

Potrivit poliției, a fost stabilită persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a declarat că, la data de 25 octombrie, aproximativ în perioada orelor 19.00–20.00, mergând pe drum l-a observant victima, care se afla la o femeie în gospodărie, pe care l-a strigat să iasă în stradă să vorbească cu el.

Deoarece bărbatul se afla în relații ostile de mai multă vreme cu decedatul, între ei discuția s-a transformat în altercații, unde bărbatul de 41 de ani -a aplicat mai multe lovituri cu pumnul victimei în regiunea feței/capului. După ce bănuitul a dezbrăcat victima de haine, dându-și seama de consecințele survenite în urma acțiunii săvârșite, a părăsit locul faptei și a plecat la el acasă unde a dat foc la haine.

La examinarea preliminară exterioară a cadavrului, de către medicul-legist, a fost constatată în regiunea capului, o plagă de formă și mărime nedeterminată, pe alte părți ale corpului careva leziuni corporale nu au fost depistate.

Pe caz a fost ponită cauză penă, la moment se întreprind măsuri întru stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz și primirea unei decizii legale.

In this article