Un bărbat l-a mâncat pe un tânăr pe care l-a agățat pe o aplicație pentru gay

Un bărbat din Michigan, în vârstă de 53 de ani, care a recunoscut că l-a ucis pe un tânăr de 25 de ani pe care l-a cunoscut prin...

Un bărbat din Michigan, în vârstă de 53 de ani, care a recunoscut că l-a ucis pe un tânăr de 25 de ani pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de întâlniri, apoi a mâncat părți din corpul acestuia, a fost condamnat miercuri pentru crimă și riscă închisoarea pe viață.

Mark Latunski l-a ucis pe Kevin Bacon în decembrie 2019, a mâncat bucăți din corpul acestuia și i-a spânzurat de tavan cadavrul mutilat și gol, cu ​​capul în jos, în casa lui din Bennington Township.

Instanța a apreciat că Latunski și-a premedidat fapta. „Moartea lui Kevin Bacon a fost proiectul lui Mark Latunski”, a spus judecătorul Matthew Stewart, potrivit Sky News.

Kevin Bacon a fost văzut ultima oară în Ajunul Crăciunului 2019, când i-a spus colegului de cameră că pleacă să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Grindr (aplicație destinată membrilor comunității LGBT) .

Familia lui l-a dat dispărut în ziua de Crăciun. Procurorul de caz, Scott Koerner, a spus că Latunski le-a mărturisit ofițerilor de poliție că plănuia să-și cumpere un deshidratator pentru a face pastramă din mușchii lui Bacon.

Avocata Mary Chartier a susținut că Latunski nu a intenționat să-l ucidă pe Bacon și că a colaborat cu poliția încă din prima parte a anchetei, permițându-le ofițerilor accesul în casă, unde trupul victimei era atârnat de glezne.

De asemenea, ea a spus că acesta nu înțelege gravitatea faptei sale. Latunski urmează să-și afle sentința pe 15 decembrie.

Sursa: digi24.ro

In this article