Un bărbat în scaun cu rotile a ars de viu în propria casă, iar doi pensionari s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat în scaun cu rotile a ars de viu în propria casă, iar doi pensionari s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Ambele tragedii s-au produs în...

Un bărbat în scaun cu rotile a ars de viu în propria casă, iar doi pensionari s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Ambele tragedii s-au produs în data de 31 octombrie.

În primul caz, la Serviciul de Gardă al IP Hînceşti, a parvenit apelul telefonic, precum că în satul Șipoteni, raionul Hîncești s-a incendiat o locuință.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și două echipaje de pompieri. S-a stabilit că proprietarul casei, un bărbat de 75 ani, având probleme locomotorii a fost depistat carbonizat în interiorul locuinței.

Polițiștii au inițiat o anchetă.

În cel de-al doilea caz, doi bărbați în vârstă de 75 și 61 de ani au fost găsiți fără suflare în propria casa în raionul Taraclia. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 31 octombrie în satul Valea Perjei. Potrivit datelor recepționate de la 112, trupurile neînsuflețite a bărbaților au fost depistate în interiorul casei de locuit de către rudele acestora.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori. Incendiul în locuința nu s-a produs. În urma cercetărilor efectuate de specialiști se presupune că persoanele sa-r fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la un arzător conectat la soba.

In this article