Un bărbat din Ungheni și-a înjunghiat concubina în urma unui conflict

O femeie din municipiul Ungheni a fost transportată la spital după ce a fost lovită cu un cuțit de propriul concubin. Cazul a avut loc miercuri, 25 august,...

O femeie din municipiul Ungheni a fost transportată la spital după ce a fost lovită cu un cuțit de propriul concubin. Cazul a avut loc miercuri, 25 august, în jurul orelor 21:00.

Potrivit datelor operative, o femeie a sunat la Serviciul naţional unic de urgenţă „112” și a anunțat că în urma unui conflict cu concubinul său, ultimul i-a aplicat o lovitură cu cuţitul de masă în regiunea abdomenului. Imediat la faţa locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Ungheni, transmite breakingnews.md cu referire la Deschide.md.

În cadrul cercetării la faţa locului s-a stabilit că bărbatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, a creat un conflict cu concubina sa, în urma căruia a lovit-o cu un cuţit de masă în regiunea abdomenului.

După ce i sa acordat ajutor medical la secția internare a spitalului raional Ungheni, femeia a fost eliberată la domiciliu, iar agresorul a fost internat în secţia Psihonarcologie a spitalui.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal pentru violență în familie.

In this article