Un bărbat din raionul Ștefan Vodă, înjunghiat cu un foarfece de către concubină

Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat cu un foarfece de către concubina sa. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă...

Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat cu un foarfece de către concubina sa. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Popeasca din raionul Ștefan Vodă, informează pulsmedia.md.

Victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani s-ar fi luat la ceartă cu concubina sa, o femeie de 42 de ani, în urma căreia ultima ar fi luat un foarfece cu care i-a aplicat concubinului o lovitură în cutia toracică pe stânga.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, însă după ce medicii i-au acordat ajutorul medical necesar, dânsul ar fi refuzat să fie spitalizat. Duminică dimineața, în jurul orei 07:00, după ce starea de sănătate a acestuia s-a agravat, la domiciliul celor doi concubini a fost solicitat din nou intervenția unui echipaj medical care l-au transportat pe bărbat la spital.

Acesta a fost internat în secția de reanimarea a Spitalului Raional Ștefan Vodă fiind în stare gravă. Femeia a fost escortată la IP Ștefan Vodă unde și-a recunoscut vina, dar fără ca să ofere explicații în legătură cu acest caz, ulterior a fost reținută pentru 72 de ore.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

In this article