Un bărbat din Chișinău ar fi extorcat 850 de euro și este cercetat de CNA pentru corupere pasivă

Un bărbat din Chișinău este cercetat de ofițerii CNA, fiind bănuit de complicitate la corupere pasivă. Acesta ar fi cerut mită de la alt bărbat pentru a-l ajuta...

Un bărbat din Chișinău este cercetat de ofițerii CNA, fiind bănuit de complicitate la corupere pasivă. Acesta ar fi cerut mită de la alt bărbat pentru a-l ajuta să mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fără permis de conducere.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi extorcat 850 de euro de la denunțător pentru a-i transmite angajaților Direcţiei Patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică a IGP să nu documenteze cazul contravenţional privind conducere a automobilului fără permis.

În scopul acumulării materialului probator, au fost efectuate percheziții la domiciliul bănuitului, în urma cărora a fost ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală. Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată. Procuratura mun. Bălți asigură conducerea acțiunilor de urmărire penală.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article