Un bărbat decedat și trei traumați, în urma unui grav accident produs în sec. Buiucani

În dimineața de 03 noiembrie în jurul orei 06:30 min, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat despre producerea unui accident rutier grav la intersecția...

În dimineața de 03 noiembrie în jurul orei 06:30 min, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat despre producerea unui accident rutier grav la intersecția N. Costin cu O. Ghibu, tamponare în obstacol.
La faţa locului imediat s-au deplasat angajații Secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru documentarea şi constatarea tuturor circumstanţelor, fiind solicitaţi pentru intervenţie şi angajaţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, pentru a efectua descarcerarea.
La locul accidentului, polițiștii au stabilit că automobil de model ,, Skoda” condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a tamponat în obstacol pilon electric. În urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital șoferul și 3 pasageri, pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Conducătorul automobilului în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.
Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.
In this article