Un bărbat de 48 de ani și-a găsit sfârșitul chiar în curtea Spitalului Clinic Bălți

Un bărbat de 48 de ani și-a găsit sfârșitul chiar în curtea Spitalului Clinic Bălți. Potrivit surselor NordNews, acesta era consumator de droguri și se afla la evidența...

Un bărbat de 48 de ani și-a găsit sfârșitul chiar în curtea Spitalului Clinic Bălți. Potrivit surselor NordNews, acesta era consumator de droguri și se afla la evidența medicilor. Cu câteva minute înainte de deces, acesta și-ar fi administrat metadona.

Potrivit poliției, la momentul incidentului, victima se afla împreună cu fratele său care a chemat medicii. Preliminar, acesta ar fi suferit un infarct miocardic și nu a putut fi salvat, transmite breakingnews.md cu referire la nordnews.ro.

Locuitorii din preajmă spun că blocul nefinisat al spitalului a fost transformat într-un adăpost pentru boschetari.

„Văd în toată dimineața oameni care stau aici. După îmbrăcăminte se vede că sunt persoane fără adăpost, nu au unde trăi sau ce mânca.”

„Chiar dacă vin, nu ne deranjează. Sunt normali. Acum nu îi prea văd. Vara erau, acum poate le este frig și se ascund undeva.”

Oficial, în Bălți sunt înregistrați aproape trei mii de consumatori de droguri. Datele neoficiale sunt însă mai mari, iar numărul persoanelor care consumă substanțe psihotrope ar ajunge la aproape 5 mii.

In this article