Un bărbat de 34 de ani a amenințat un grup de persoane cu un pistol

ontactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că în data de 17 septembrie 2022, ora 5:10, în Serviciul de gardă al...

ontactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că în data de 17 septembrie 2022, ora 5:10, în Serviciul de gardă al IP Botanica, a parvenit informația prin intermediul Serviciului 112, precum că la un restaurant situat pe strada Sarmizegetusa are loc o bătaie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO și grupa operativă a IP Botanica.

Ajunși, polițiștii au stabilit că pe terasa restaurantului se afla un grup de persoane și paza particulară.

În cadrul documentării, agenții de pază au comunicat că, fiind implicați în serviciu în echipa mobilă, au primit semnal de alarmă, că la restaurantul enunțat este bătaie.

Ajunși, aceștia au observat o persoană care avea asupra s-a un pistol din care a efectuat aproximativ trei împușcături. Aceasta a fost imobilizată.

În urma măsurilor a fost stabilită identitatea. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 de ani și în timp ce se afla la terasa localului între el și un grup de persoane s-a iscat un conflict, continuând cu altercații și îmbrânceli, la care acesta a scos pistolul și a efectuata împușcăturile.

Pistolul a fost ridicat și urmează a fi îndreptat la CTC și EJ, iar conform evidențelor bărbatul nu este înregistrat ca posesor de arme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article