Un bărbat de 31 de ani a fost reținut de polițiștii capitalei, după ce ar fi furat 6 laptopuri dintr-un oficiu din capitală

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut de polițiștii capitalei, după ce ar fi furat 6 laptopuri dintr-un oficiu din capitală. În cadrul cercetărilor, polițiștii Inspectoratului...

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut de polițiștii capitalei, după ce ar fi furat 6 laptopuri dintr-un oficiu din capitală.
În cadrul cercetărilor, polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru au stabilit că bănuitul ar fi intrat în instituție prin forțarea geamului și, profitând de faptul că în interior nu se afla nimeni, a sustras bunurile, plecând într-o direcție necunoscută.
Suma prejudiciului a fost estimată la 100 000 de lei. În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au identificat și reținut suspectul.
O parte din bunuri au fost depistate și ridicate de către polițiști și urmează a fi restituite proprietarului.
Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Anterior acesta a fost atras la răspundere pentru fapte similare.
Pentru fapta comisă el riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pana la 4 ani.

In this article