Un bărbat de 31 de ani a fost găsit strangulat în propria gospodărie

Și-a luat zilele cu propriile mâini. Un bărbat de 31 de ani a fost găsit strangulat în propria gospodărie, în satul Palanca din raionul Drochia. Corpul neînsuflețit al...

Și-a luat zilele cu propriile mâini. Un bărbat de 31 de ani a fost găsit strangulat în propria gospodărie, în satul Palanca din raionul Drochia.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în seara de 13 septembrie, de către cumnatul victimei.

Speriat, acesta a sunat la 112. La locul tragediei sta deplasat un echipaj de poliție, dar și medicii cu ambulanța. Din nefericire, echipajul medical nu a putut decât să constate moartea bărbatului de 31 de ani.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE DROCHIA: Cadavrul victimei, era atârnat într-o construcție auxiliară din gospodărie. La examinarea vizuală a cadavrului în componența medicilor de la salvare, nu au fost depistate careva semne de moarte violentă.Ulterior, cadavrul a fost transportat la secția-medicină legală a Spitalului raional Dondușeni, pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Versiunea preliminară a poliției ar fi suicidul. Dacă aceasta va fi confirmată de medicii legiști, forțele de ordine urmează să stabilească ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

In this article