Un bărbat, condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a omorât soția

Un bărbat din Cimișlia a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a omorât soția în 2023, cu o deosebită cruzime. Potrivit Procuraturii Generale, la data...

Un bărbat din Cimișlia a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a omorât soția în 2023, cu o deosebită cruzime.

Potrivit Procuraturii Generale, la data de 1 iunie 2023, oamenii legii au recepționat apelul telefonic al fiului victimei, pe faptul că acesta, revenind de la muncă acasă, a depistat-o pe mama sa în vârstă de 57 de ani decedată în grădina casei, cu multiple leziuni ale capului.

În cadrul investigațiilor, s-a stabilit că soțul victimei în vârstă de 56 de ani, care a revenit din penitenciar în luna octombrie 2022, unde și-a ispășit pedeapsă pentru violență în familie, a și săvârșit fapta.

Fiind în stare de ebrietate alcoolică, între el și soția sa s-ar fi iscat un conflict. Drept urmare, acesta i-a aplicat cel puțin 10 lovituri cu tăișul unei sape în regiunea capului, iar văzând că soția nu dădea semne de viață, a ascuns cadavrul acesteia în iarbă.

Astfel, inculpatul a fost declarat vinovat de săvârșirea infracțiunii – omor asupra unui membru de familie, comis cu deosebită cruzime, stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 18 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Sentința este cu drept de apel la Curtea de Apel Comrat în termen de 15 zile.

In this article