Un bărbat certat cu legea a fost reținut de poliție după ce, noaptea trecută, a comis o tâlhărie

Angajații Inspectoratului de Poliție din Rezina au fost sesizați de un bărbat de 27 de ani, locuitor al satului Cinișeuți,  care a comunicat că aproape de miezul nopții trecute...

Angajații Inspectoratului de Poliție din Rezina au fost sesizați de un bărbat de 27 de ani, locuitor al satului Cinișeuți,  care a comunicat că aproape de miezul nopții trecute a fost agresat fizic peste diferite părți ale corpului de două persoane necunoscute, care i-au forțat ușa în timp ce dormea, după care i-au sustras telefonul mobil și au fugit.

Indivizii au cerut bani de la victimă, iar pentru că bărbatul nu-i avea, aceștia s-au limitat doar la telefonul mobil.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, în scurt timp suspecții au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi doi consăteni de-ai victimei, cu vârstele de 17 și 25 de ani. Ultimul a fost reținut pentru 72 de ore.

Precizăm că cei doi, noaptea trecută, au comis și un furt dintr-un magazin din aceeași localitate.

Bărbatul reținut era anunțat în căutare națională pentru un furt comis pe teritoriul raionului Rezina.  Acesta se ascundea mai bine de o lună în casă, unde și-a improvizat un ascunziș în subsol, iar complice îi era soția care îl ajuta în toată această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Tâlhărie”, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de o asemenea infracțiune riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Bărbatul riscă pedeapsă și pentru atragerea unui minor la săvârșirea infracțiunii.

In this article