Un bărbat ar fi încercat să-i taie gâtul cu un ciob de sticlă altui cetățean

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a consumat alcool cu sora sa și concubinul acestuia, iar ultimul a încercat să-i taie gâtul cu un ciob de...

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a consumat alcool cu sora sa și concubinul acestuia, iar ultimul a încercat să-i taie gâtul cu un ciob de sticlă. Incidentul a avut loc ieri-seara în localitatea Donici, din raionul Orhei, informează PulsMedia.MD.

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, care a consumat alcool împreună cu sora sa în vârstă de 36 de ani și concubinul ei de 43 de ani. Ulterior, între cei doi bărbați s-a iscat o ceartă, iar cel de 43 de ani a stricat un pahar și cu un ciob de sticlă i-a aplicat o lovitură în regiunea gâtului celui de 44 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru a i se oferi ajutorul medical necesar, în prezent fiind în afara pericolului, iar atacatorul a fost escortat la IP Orhei pentru a fi documentat. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

In this article