Un bărbat a murit într-un incendiu produs în propria locuință

Un bărbat de 81 de ani a decedat într-un incendiu produs în apartamentul său. Potrivit unui comunicat al IGSU, incendiul a avut loc azi-dimineață, 15 mai, pe strada...

Un bărbat de 81 de ani a decedat într-un incendiu produs în apartamentul său.

Potrivit unui comunicat al IGSU, incendiul a avut loc azi-dimineață, 15 mai, pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana al Capitalei.

Astfel, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:56. Potrivit primelor informații, a fost observat fum dens la etajul șapte al unui bloc de locuit. La fața locului de urgență au fost îndreptate patru echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului cu suprafața de 54 m2.

În timpul intervenției, angajații IGSU au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 81 de ani.

Pompierii au reușit localizarea focului către ora 06:12, fără ca acesta să obțină răspândire asupra altor bunuri materiale.

Incendiul a fost lichidat complet la ora 07:34. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 47 de situații de risc.

In this article