Un bărbat a introdus foarfeca în vaginul unei femei

Un bărbat din raionul Soroca a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce a introdus foarfecile în vaginul unei femei, astfel, cauzând victimei leziuni corporale grave,...

Un bărbat din raionul Soroca a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce a introdus foarfecile în vaginul unei femei, astfel, cauzând victimei leziuni corporale grave, periculoase pentru viață. O hotărâre în acest sens a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Soroca.

Potrivit materialelor cauzei, la sfârșitul lunii septembrie curent, în timp ce se afla la domiciului unui prieten, bărbatul, fiind servit, s-a apropiat de o femeie ce dormea, aflându-se în stare de ebrietate avansată. Acesta a luat o sticlă de 2,5 litri de la bere și a încercat să-i introducă victimei în vagin, însă a fost stopat de un amic de pahar. Ulterior, acesta a luat o sticlă de la muștar, pe care de asemenea a încercat să i-o introducă în vagin, dar și de această dată a fost oprit.

După scurt timp, observând că a rămas singur cu victima în cameră, acesta a luat foarfecile pe care l-a introdus în organele genitale ale femeii.

În urma acestor acțiuni, victima s-a ales cu traumă deschisă a vaginului și vulvei, cu hemoragie externă și șoc hemoragic.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că se afla în stare de ebrietate și slab ține minte acțiunile pe care le-a comis. Totuși, acesta și-a recunoscut integral vinovăția.

Ca urmare, prin decizia instanței, acesta a fost condamnat la 9 ani închisoare, cu ispășirea acesteia în penitenciar de tip semiînchis. La fel, acesta a fost obligat să achite 39 990 lei în folosul statului pentru efectuarea expertizei medico-legale și a expertizei biologice.

In this article