Un bărbat a fost electrocutat la locul de muncă

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Chișinău a suferit arsuri grave după ce s-a electrocutat la locul de muncă. Incidentul a fost înregistrat pe data...

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Chișinău a suferit arsuri grave după ce s-a electrocutat la locul de muncă.

Incidentul a fost înregistrat pe data de 18 ianuarie, iar după apelul la Dispeceratul comun de urgență al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), medicii au ajuns la locul solicitării în doar șapte minute.

Potrivit comunicatului CNAMUP la locul solicitării a fost depistat pacientul în poziție șezând în microbuzul de serviciu cu arsuri prin electrocutare.

Din datele preliminare s-au constat circumstanțele tragicului incident: angajatul a fost electrocutat accidental cu curent electric de tensiune înaltă la locul de muncă.

Colegii de serviciu au apelat la Serviciul 112. La evaluare s-a stabilit: pacient în stare extrem de gravă, șoc cu arsuri a feței gr. III-IV, membrelor superioare gr. III-IV, regiunea posterioară a trunchiului gr. III-IV și membre inferioare gr. III-IV.

Responsabilii precizează că pacientul a primit asistența medicală de urgență, iar ulterior a fost transportat la Centrul de combustie din cadrul IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie.

In this article