Un avocat din Iași, acuzat că și-a mutilat fosta parteneră într-o cameră de hotel

Un avocat din Iași, Dinu Șerban, a fost acuzat că și-a mutilat fosta iubită, Gabriela B., într-o cameră de hotel pe 17 septembrie 2024. Incidentul a avut loc...

Un avocat din Iași, Dinu Șerban, a fost acuzat că și-a mutilat fosta iubită, Gabriela B., într-o cameră de hotel pe 17 septembrie 2024. Incidentul a avut loc când bărbatul a venit sub pretextul de a petrece timp împreună, dar lucrurile au degenerat rapid în violență extremă, după ce a încercat să o abuzeze sexual. Victima, în vârstă de 34 de ani, se află în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme faciale.

Autoritățile au fost alertate de recepția hotelului, iar Gabriela a fost transportată de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon”. În același timp, Dinu Șerban a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru evaluare psihiatrică. Părinții victimei au descris scena din cameră ca fiind îngrozitoare, cu urme de sânge și efecte personale ale agresorului.

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a confirmat că a fost sesizat cu privire la incident și că cercetările sunt în desfășurare. Avocatul are un trecut problematic, fiind implicat anterior în alte acte de violență. Familia victimei cere ca acesta să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article