Un avion cu peste 100 de pasageri la bord a luat foc la aterizare, pe aeroportul din Miami

Trei persoane care se aflau la bordul aeronavei Red Air, din Republica Dominicană, au avut nevoie de asistență medicală pentru răni ușoare, în urma accidentului, au declarat oficialii,...

Trei persoane care se aflau la bordul aeronavei Red Air, din Republica Dominicană, au avut nevoie de asistență medicală pentru răni ușoare, în urma accidentului, au declarat oficialii, potrivit Daily Mail.

Aeronava a lovit o clădire mică și un turn de comunicații în timp ce derapa pe asfaltul pistei de aterizare, înainte de a izbucni în flăcări.

 

„Echipele de pompieri au controlat focul și atenuează scurgerile de combustibil”, a scris departamentul pe Twitter.

 

 

Aeroportul Internațional din Miami a declarat că trenul de aterizare frontal al aeronavei s-a rupt, acesta fiind, la prima vedere, motivul incendiului.

„Am crezut că voi muri. Era un bărbat în vârstă lângî mine și l-am luat în brațe. A fost oribil”, a povestit Paola Garcia pentru CBS Miami.

Imaginile filmate pe pistă au arătat că botul avionului s-a făcut bucăți și că aripa stângă a aeronavei era în flăcări.

Aeronava făcea parte din flota RED Air și sosise la Miami din Republica Dominicană. Aceasta avea deja o întârziere de 42 de minute după ce a decolat cu 36 de minute peste ora de plecare programată.

Din cauza incidentului, mai multe zboruri au avut întârzieri pe aeroportul din Miami.

In this article