ULTIMA ORĂ! Ministerul Apărării anunță că în urma cercetării terenului de la Naslavcea, geniștii nu au descoperit substanțe sau obiecte explozive care ar prezenta pericol

În urma cercetării terenului din adiacență, geniștii Armatei Naționale nu au descoperit substanțe sau obiecte explozive care ar prezenta pericol pentru siguranța populației din zona respectivă. În legătură...

În urma cercetării terenului din adiacență, geniștii Armatei Naționale nu au descoperit substanțe sau obiecte explozive care ar prezenta pericol pentru siguranța populației din zona respectivă.
În legătură cu informația cu privire la fragmentele căzute pe teritoriul Republicii Moldova din racheta doborâtă în această dimineață de sistemul antiaerian ucrainean în urma atacului cu drone asupra barajului Dnestrovsc, de pe teritoriul Ucrainei, Ministerul Apărării informează că geniștii Armatei Naționale se deplasează la fața locului pentru a cerceta terenul. Cu informații suplimentare vom reveni pe parcurs.
Totodată, în contextul incidentului respectiv, informăm că sistemele de supraveghere aeriană ale Armatei Naționale nu au detectat zboruri ilegale în spațiul aerian al Republicii Moldova.
Menționăm că fragmentele rachetei doborâte nu au fost depistate de stațiile de radiolocație din cauza dimensiunilor și suprafeței mici de reflecție ale acestora.
In this article