Ucraina e declanșat o nouă ofensivă pe teritoriul Rusiei, în regiunea Belgorod

Armata ucraineană a declanșat marți o nouă ofensivă peste graniță, pe teritoriul Rusiei, potrivit informațiilor combinate venite atât din partea autorităților regionale ruse, cât și de la bloggeri...

Armata ucraineană a declanșat marți o nouă ofensivă peste graniță, pe teritoriul Rusiei, potrivit informațiilor combinate venite atât din partea autorităților regionale ruse, cât și de la bloggeri militari ruși, preluați de canale media ucrainene. De această dată, forțele ucrainene au forțat granița în regiunea Belgorod, vecină cu regiunea Kursk, unde avansează de la începutul lunii august.

Forțele armate ucrainene încearcă să pătrundă în regiunea Belgorod din Rusia, a declarat marți guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, citat de agenția rusă de presă TASS.

„Există informații potrivit cărora inamicul încearcă să treacă granița regiunii Belgorod.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, situația la frontieră rămâne dificilă, dar sub control”, a declarat șeful regiunii pe canalul său Telegram.

Potrivit guvernatorului, militarii ruși desfășoară activități de rutină.

„Vă rugăm să rămâneți calmi și să aveți încredere doar în sursele oficiale de informații”, a adăugat Gladkov, potrivit TASS.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article