Ucraina: 10 avioane rusești au fost distruse în urma exploziilor din Crimeea

Forțele aeriene ucrainene au declarat că, în opinia lor, circa zece avioane rusești au fost distruse la sol în urma exploziilor dramatice de marți de la baza aeriană...

Forțele aeriene ucrainene au declarat că, în opinia lor, circa zece avioane rusești au fost distruse la sol în urma exploziilor dramatice de marți de la baza aeriană Saki din Crimeea, care au provocat un mort, 13 răniți și au afectat zeci de case din apropiere.

Surse politice ucrainene au indicat că în spatele atacului s-au aflat forțele ucrainene, dar Kievul nu a revendicat public responsabilitatea acestui incident care, potrivit unui expert, ar fi putut fi rezultatul unui raid îndrăzneț și nu al unui atac cu rachete, transmite breakingnews.md cu referire la G4media.ro.

Iuriy Ignat, un purtător de cuvânt al forțelor aeriene ucrainene, a declarat la televiziunea națională că, din studierea înregistrărilor video ale incidentului, a fost clar că „depozitul de arme al bazei a fost lovit”. El a adăugat: „Și dacă în plus o duzină de avioane sunt distruse acolo, va fi o adevărată mică victorie”.

In this article