Turul de presă la Reședința de la Condrița, organizat de Andrei Spînu, a fost criticat de analistul Ion Leahu

Analistul Ion Leahu critică activitatea șefului Aparatului președintelui Republicii Moldova, Andrei Spînu. Într-un comentariu pe Facebook, Leahu s-a arătat nedumerit de acțiunea de la Reședința de la Condrița,...

Analistul Ion Leahu critică activitatea șefului Aparatului președintelui Republicii Moldova, Andrei Spînu. Într-un comentariu pe Facebook, Leahu s-a arătat nedumerit de acțiunea de la Reședința de la Condrița, unde Spînu a invitat toată presa.

“Domnul A. Spînu a demonstrat, că nu a fost la curent cu misiunea sa – în loc să demonstreze, că pe filiera aceasta a activității președinților precedenți se văduvea statul de sume considerabile, domnul secretar general comunica ziariștilor, că ”nu știe asta, nu e la curent cu alta”. Am fi trecut peste (funcționari incompetenți în Moldova e ceva obligatoriu) din stimă profundă față de Doamna Președinte, dar, în situația ce se formează, deloc nu sunt convins, că asemenea consilieri o să-i asigure corectitudinea deciziilor, da populației – realizarea speranțelor”, a scris Leahu.

In this article